Lid worden

Misschien bent u als watersporter geïnteresseerd in een lidmaatschap van een watersport vereniging in Reeuwijk.

Lid worden van een watersportvereniging houdt meer in dan het verkrijgen van een ligplaats. Iedere vereniging heeft zijn eigen karakter.

Voor u een keuze maakt is het goed te weten dat de MWR vooral uit watersporters bestaat die voor de gezelligheid hun sport beoefenen.

Anders dan de naam doet vermoeden is ook een groot aantal enthousiaste zeilers lid van de MWR en wordt er kano gevaren en gesurft. De MWR is een relatief kleine vereniging, die hoofdzakelijk bestaat uit gezinsleden (± 160) en een klein aantal individuele leden.

Lidmaatschap

De Motorboot en Watersportvereniging Reeuwijk (MWR) is in 1968 opgericht. Sinds 1970 wordt gebruik gemaakt van de havenfaciliteiten aan de Notaris d’Aumerielaan 37 in Reeuwijk welke in 2002 geheel is gerenoveerd. Lidmaatschap Personen vanaf 18 jaar kunnen lid worden van de vereniging. In het geval u lid wordt, is uw (thuiswonende) gezin automatisch ook (gratis) lid.

De tarieven voor het lidmaatschapsgeld en de tarieven voor de ligplaatsen, zowel in het water als op de wal, kunt u elders op deze website vinden. Inschrijven Wilt u zich inschrijven, vul het formulier in en als u dan op verzenden drukt, dan nemen wij z.s.m. contact met u op en komt het automatisch bij de ledenadministratie terecht. Informatie

Wilt u meer informatie, mail dan uw vraag naar info@mwr-reeuwijk.nl. Wij zullen u dan van informatie voorzien.

U kunt uiteraard ook contact opnemen met de ledenadministratie: Henk Olie, telefoon: 0182-611513 of mailen: aanmelden@mwr-reeuwijk.nl

Haven faciliteiten

Inlichtingen over havenplaats

De MWR beschikt momenteel over 125 ligplaatsen en een flink aantal plaatsen op de wal, voor kleine open zeilboten, surfplanken en kano’s.

X