Voor onze leden is op deze pagina ruimte beschikbaar om d.m.v. een advertentie aan de watersport gerelateerde artikelen te vragen of aan te bieden.

                                   

 

 

Deze boot is inmiddels verkocht

Recreatief maar sportief zeilen?

Dat kan met deze mooie originele Randmeer Classic. Wil je uitdagend en sportief zeilen, maar niet de hoofdprijs betalen? Kies dan voor deze Randmeer in goede staat. We hebben afgelopen jaar goede wedstrijdzeilen overgenomen. Dit zodat we de snelheid er goed in konden houden.  Ook lieten we in de boot hangbanden en een trapeze aanbrengen. Voor nog meer zeilgenot.

Het echte verhaal waarom we dan toch gaan verkopen … de kinderen zijn de deur uit. En we hebben als gezin een aantal jaar enorm genoten op de Reeuwijkse plassen met deze boot. Heerlijke momenten met elkaar beleefd. Maar nu is het tijd om het los te laten.

Wat moet er nog gebeuren?

De dektent is echt aan vervanging toe. En de antifouling moet dit jaar opnieuw aangebracht worden. We wilden het nog doen voordat de boot dit voorjaar het water weer in ging. Maar toen ging het helaas sneeuwen dat weekend. Daarvoor hebben we het iedere twee jaar netjes bijgehouden. Dus het is zeker geen achterstallig onderhoud. Een motor hebben we niet bij de boot. Want deze boot kun je echt prima zeilen zonder motor. En dat is toch ook de uitdaging.

Ieder jaar heeft de boot in de stalling de winter doorgebracht. Hiervoor hebben we een oude trailer die volstaat om de boot van de stalling naar het water te rijden en andersom.

Deze boot is inmiddels verkocht

X