september, 2024

07sep12:00 pm4:00 pmMWR onderlinge zeilwedstrijd 5

Event Details

Zeilwedstrijden 2024

Er staan dit jaar weer 7 onderlinge zeilwedstrijden op het programma. Wedstrijdzeilen bij de MWR gaat vooral om de gezelligheid. Natuurlijk wil je goed zeilen maar meedoen is belangrijker. Iedereen kan meedoen.

Er zijn een paar wedstrijden in het jaar op zowel zaterdagen als zondagen. We beginnen op zondag in de ochtend om 10 uur met inschrijven zodat de eerste start om 11.00 uur is. Op zaterdag in de middag om 13.00 met een eerste start om 14.00 uur. Op de zondagen hebben we ook een lunch.

We leggen een paar boeien uit over de plas zodat we een route hebben en starten en finishen voor de MWR. Aan het einde van de dag drinken we een glaasje en rekenen we de uitslag uit.

Omdat we met verschillende boten varen wordt de gevaren tijd gedeeld door een handicap. We maken gebruik van het handicap systeem van de SW en Portsmouth Yard stick. Op deze manier kunnen we voor alle boten wel een handicap vinden.

De data van de overige wedstrijden zijn:  zaterdag 7 september (5),    zat. 28 september (6) en zat. 12 oktober (7).

Bij interesse neem ook even contact op met Berend Kees van Loo zodat we weten hoeveel interesse er is voor de dagen.  E-mail watersport@mwr-reeuwijk.nl

Berend Kees

more

Time

(Saturday) 12:00 pm - 4:00 pm

X