june, 2023

24jun6:00 pm10:00 pmLangsteZaterWaterDag

Event Details

Waarom de Gemeente de 24 juni nu (nog) niet als speciale doorvaardag heeft aangemerkt weet ik niet. Wij doen dat wel; en brengen zo individuele watergebruikers en leden van onze verenigingen op de hoogte. Elfhoeven, Museumhaven, Roei&Zeil, ZomersBuiten, MWR en Landal hebben toegezegd de 3doorvaardagen mee te nemen in de communicatie naar hun leden. Bij sommigen is dat nu al in de agenda het geval.

Pluk uit onderstaande teksten en foto”s van Kiek en Berend Kees jullie leukste informatie. Meer fotoootjes; bijvoorbeeld met de burgemeester op n bootje in de Karnemelksloot is beschikbaar.

Aankomende 24 juni “Langste ZaterWaterDag” Na het succes van 2021 en 2022, gaan we weer sloep varen op de Langste Zaterdag van het jaar. Stap in!

Zaterdag 24 juni vaart Reeuwijk naar Gouda en terug, dit kan door de speciale avond brugbedieningen van GemeenteGouda; deze activiteit is de tweede dag met de naam doorvaardagen.

Vaar mee vanaf het Reeuwijkse Verlaat (17u00 en 18u00) vanaf Landal, Het Wapen Van Reeuwijk, Het Vaantje, MWR, Elfhoeven, Roei en Zeil en ZomersBuiten naar Gouda! Meld je wel even van te voren aan met/ zonder sloep aan.

Er wordt konvooi gevaren van de driewegsluis aan het einde van de Breevaart via de Karnemelksloot richting de Oost-& Westhaven om op de Langste zaterdag van het jaar te genieten van al het moois wat de Goudse binnenstad te bieden heeft!

  1. Je kunt bijna voor de deur aanleggen bij eerste en enige Michelin-ster-restaurant ‘t Weeshuis.

 

Planning 24 juni 2023

Heen richting Gouda

17.00 uur voor het Reeuwijks Verlaat, sluis aan het einde van de Breevaart, (dit is een reguliere doorvaart)

18.00 uur voor het Reeuwijks Verlaat, sluis aan het einde van de Breevaart, (dit is een extra doorvaart)

Terug richting Reeuwijk

21.00 uur voor de Kleiwegbrug extra doorvaart

22.00 uur voor de Kleiwegbrug, laatste doorvaart.

De “Langste ZaterWaterDag”, een jaarlijks terugkerend evenement. Vorig jaar voeren er bijna 50 bootjes heen en terug. Menigeen genoot van een versnapering op het terras en/of de gezelligheid aan boord.

Iedereen wordt uitgenodigd hieraan mee te doen. In een mail bevestig je je komst! naar watersport@mwr-reeuwijk.nl. Vermeld graag je naam, de bootnaam en of je lid bent van een vereniging. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Paul Smelt/Watersportverbond

more

Time

(Saturday) 6:00 pm - 10:00 pm

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X